Nieuws van Boer

Het is Groen Seizoen bij Boer!

Gepost in

Heel de maand Maart is het Groen Seizoen bij Boer! Alles staat in het teken van vers, duurzaam, gezond & zero waste. Ontdek wat er allemaal te beleven valt!

Lees verder

Het Boer Kerstmenu 2023 is er!

Gepost in

Kerstrecepten voor jouw kerstmenu 2023!

Lees verder

Kerstbestellijst

Gepost in

Kerstbestellijst: Gemakkelijk en snel Ook dit jaar hebben we weer een kerstbestellijst voor jullie. Hierop kunnen jullie je kerstbestelling invullen zodat alles netjes voor je klaarstaat wanneer jij het wil,…

Lees verder

Festival Spruit

Gepost in

Zaterdag 21 oktober Komt dat zien, Komt dat ruiken, Komt dat proeven en komt dat vieren. Festival Spruit wil een brug creëren tussen de agrarische en culturele sector. We zien…

Lees verder

Ki-Kapellekes fietstocht

Gepost in

Een gezellige fietstocht voor het hele gezin!

Lees verder

Aardappelen: welke kies jij?

Gepost in

Gepoft, gebakken, geprakt, gekookt of gefrituurd: de aardappel is niet weg te denken uit de Nederlandse keuken. Alleen al in Nederland worden er 550 soorten aardappelen geteeld. Welke aardappel is nu voor welke bereiding geschikt? Hoe bewaar je ze het beste? En zijn ze nu gezond of niet? We leggen je er alles over uit!

Lees verder

Op de hoogte blijven?

Vriend van Boer

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van smakelijke recepten en leuke activiteiten van Boer? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.