In de winkel van Boer

Breng een bezoek aan de winkel van Boer

Je verse boodschappen doen bij Boer is een feestje. Zodra je bij ons binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Kleuren, geuren, het gerommel van potten en pannen vanuit de keuken; je krijgt spontaan zin om zelf thuis aan de slag te gaan met de heerlijkheden die ondertussen in je rieten winkelmand liggen. Wij zijn gul met tips en recepten, dus vraag er gerust naar.

De winkel van Boer vind je op de makkelijk te bereiken locatie aan de Rucphensebaan, vlakbij de A58 aan de oostkant van Roosendaal. Parkeren doe je gratis op het erf, recht voor de deur.

Assortiment

We snappen best dat het lastig kiezen is uit alles wat we in de winkel te bieden hebben: (seizoens)groenten, fruit, aardappelen, soeppakketten en verse kant-en-klare soepen, eieren, kruiden, kaas, noten, jams, chutneys, plantaardige olie en dressings, bio-dranken, ambachtelijk ijs en nog veel meer. We streven ernaar onze producten zoveel mogelijk te betrekken van lokale telers en kleine producenten. En dat is heel wat anders dan wat je bij de supermarkt vindt. Neem alvast eens een voorproefje in de webwinkel.

Cadeautje

Wij zijn fan van bijzondere producten en bijzondere verpakkingen. Altijd leuk als je op zoek bent naar een originele verrassing. Of wat dacht je van een Boerbon?

Bezorgservice

In West-Brabant leveren wij ook aan huis. Van Bergen op Zoom tot aan Etten-Leur, van Oud-Gastel tot aan Essen. We bezorgen alle dagen, eventueel ook 's avonds. Bestellen kan via de webwinkel. Je kunt je bestelling ook klaar laten zetten en zelf afhalen in de winkel.

soep van boer-min

Ook zo gek op soep? Bij de recepten van Boer vind je inspiratie voor zo'n smakelijke pan die altijd kan!

Koken met Boer

Zelf een compleet diner koken met verse producten van het seizoen? Alles wat je nodig hebt zit in de tas, inclusief het recept. Maak het jezelf gemakkelijk!

Fruitcadeau van Boer

Contact met Boer

Heb je een vraag of verbetersuggestie? Aarzel niet en neem contact met ons op. We horen graag van je en denken natuurlijk mee over een passende oplossing.