Kinderkookfeestje bij Boer

kinderkookfeestje bij Boer

Kinderkookfeestje van 2 uur

Tijdens een kinderkookfeestje gaan de kinderen in onze keuken aan de slag met een recept. Ze krijgen uitleg over de ingrediënten die gebruikt worden en leren hoe je het makkelijkst de verschillende groenten snijdt en bereid. Samen maken we het gerecht en verpakken we het om mee te nemen naar huis. Liever blijven om samen alles op te eten? Bekijk dan het kinderfeestje van 3 uur.

Kies je voor zoet of hartig? Naast een lekker gerecht met groenten kun je ook kiezen om samen taart maken! Na he bakken is er tijd voor een 'taartmoment' met de meegebrachte cadeautjes. Wat over is aan gebak mag mee naar huis worden genomen.

Prijs:
€ 23,50 p.p. (minimaal 8 kinderen)

Kinderkookfeestje van 3 uur

Samen maken we een diner! Kinderen gaan in tweetallen aan de slag met een recept en maken samen een driegangen diner, dat vervolgens gezamenlijk opgegeten wordt. Groenten en fruit staan centraal en de ingrediënten worden aangepast met de seizoenen mee.

De kinderen gaan zelfstandig aan de slag, maar worden begeleid door ons en de ouders bij het volgen van de recepten. De tafel wordt feestelijk gedekt en de gerechten worden per gang opgediend.

Menu Italiaans

Voorgerecht:
Tomatensoepje

Hoofdgerecht:
Pasta pesto

Nagerecht:
Tiramisu

Menu Mexicaans

Voorgerecht:
Nacho's

Hoofdgerecht:
Goed gevulde wraps

Nagerecht:
Cheesecake

Prijs:
€ 27,50 p.p. (minimaal 8 kinderen)

Er is onbeperkt water en limonade. Overige dranken (koffie, thee, frisdrank, fruitsap) zijn uiteraard aanwezig en kunnen bijbesteld worden. De kinderen krijgen alle recepten die ze maken mee naar huis.

Neem bij allergieën of andere wensen ruim vooraf contact op. 

Kinderkookclub Boer

Kinderkookclub bij Boer

Kookclub voor kids van 7 t/m 11 jaar (groep 4-8)

Op woensdagmiddag is er een kinderkookclub bij Boer. Elk seizoen bieden wij een blok van 6 gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen, waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt.

De kooklessen zijn afwisselend (soort gerecht en ingrediënten) en hebben een opbouw in moeilijkheidsgraad. Op de laatste dag bereiden de kinderen hun eigen 4-gangendiner om dit daarna gezellig samen op te eten.

Praktische informatie

Thema: Lente, Zomer, Herfst of Winter
Wanneer: woensdag van 14.30 - 16.30 uur
Plaats: in de keuken van Boer
Prijs: € 125 voor 6 kooklessen
Deelnemers: minimaal 7, maximaal 10 kinderen

Losse Kinderkookles

Lijkt de kookclub je leuk, maar wil je eerst graag een keertje komen proberen? Of zou je graag met een vriend of vriendin een keer mee komen doen? Je bent van harte welkom! Je sluit dan met een losse les aan bij ons lopende blok van de kinderkookclub.

Prijs: € 22,50 voor 1 les
Plaatsen: per les maximaal 2 kinderen