In de keuken van Boer

Kom koken en proeven in de keuken van Boer

De keuken is het hart van Boer. Hier bereiden we onder andere onze soepen, sauzen en seizoengerechten voor de winkel, bezorgservice en catering. Vanuit de winkel kun je zien wat we in de keuken aan het bekokstoven zijn. Dat hebben we speciaal zo gedaan, omdat we het leuk vinden om gerechten te koken zoals jij ze thuis ook kunt maken. Traditionele bereidingsmethoden doorspekt met nieuwe ideeën en verse ingrediënten naar gelang de seizoenen. Kortom ‘het nieuwerwetse koken’.

Kookworkshops en proeverijen

Smaakt dit nou naar meer? Je kunt ook in onze keuken terecht voor kookworkshops en lekkere proeverijen. Vaak gericht op het seizoen. Ook gaan we smaakvolle masterclasses organiseren met bekende koks uit de regio.

Bekijk ons aanbod aan workshops en proeverijen

Keuken huren bij Boer

Ook verhuren we onze keuken voor groepen die samen willen koken en kookpartijtjes voor de kleine chefs (onder begeleiding). Als je onze berichten hierover niet wilt missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, of volg Boer op social media.

Meer informatie? Neem direct contact op

Waar vind je de keuken van Boer?

De keuken van Boer vind je aangrenzend aan de winkel, op de makkelijk te bereiken locatie aan de Rucphensebaan, vlakbij de A58 aan de oostkant van Roosendaal. Parkeren doe je gratis en recht voor de deur, op het erf.

Bekijk onze locatie & openingstijden

Nog meer te beleven

Benieuwd wat we nog meer allemaal doen & organiseren de komende maanden? Bekijk onze volledige agenda.

Boer Erwtensoep Recept, Soeppakket, Kant-En-Klaar

Eens wat anders te eten op je bord? Wij hebben wel wat ideetjes voor een smaakvolle hap tussendoor, een compleet hoofdgerecht of een lekker soepje! We delen onze recepten hier graag met je.

Groente en fruit snijservice

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je favoriete groenten en fruit alvast door ons geschild en in hapklare stukken gesneden. Handig!

Kookworkshop bij Boer

Contact met Boer

Heb je een vraag of verbetersuggestie? Aarzel niet en neem contact met ons op. We horen graag van je en denken natuurlijk mee over een passende oplossing.