Kalender van Boer

Oktober 2025

Kinder Kookclub - Herfst

Woensdag 22, 29 oktober

Elk seizoen bieden wij een blok van 6 gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen, waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt.

Boek hier de lessen

Open inschrijving: Fermenteren door Bas Toonen

Vrijdag 24 Oktober

Leer fermenteren! Het is leuk, gezond, duurzaam en super lekker. Onder leiding van Bas Toonen gaan jullie drie weckpotten vullen om te fermenteren en wecken, helemaal naar eigen smaak en met zijn tips. Ondertussen kunnen jullie zijn eigen gefermenteerde producten proeven. Je leert de fijne kneepjes en kunt het direct thuis gaan toepassen. 

Reserveer hier:

November 2025

Kinder Kookclub - Herfst

Woensdag 22, 29 oktober

Elk seizoen bieden wij een blok van 6 gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen, waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt.

Boek hier de lessen

VOL Open inschrijving: Workshop Fingerfood

Vrijdag 7 November

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!

Reserveer hier:

Open inschrijving: Workshop Marokkaans koken

Vrijdag 21 November

Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.

Reserveer hier:

Open inschrijving: Workshop Marokkaans koken

Vrijdag 21 November

Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.

Reserveer hier:

Winterfair

Zaterdag 29 November 

Na de succesvolle lentefair dit voorjaar hebben wij besloten ook een winterfair te organiseren. Ook deze keer komen er veel verschillende lokale ondernemers, heerlijke snert, glühwein en nog meer gezelligs. 

Klik hier voor meer informatie:

Januari 2026

Open inschrijving: Alles over brood

Zaterdag 10 Januari

In deze workshop ga je alles leren over brood maken, (biologische) granen, gist en desem. Zodat jij thuis als starter lekker aan de slag kan.

Reserveer hier:

Open inschrijving: Marokkans koken

Zaterdag 24 januari

Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.

 

Februari 2026

Open inschrijving: Fingerfood

Vrijdag 27 februari

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!

Reserveer hier:

Op de hoogte blijven?

Vriend van Boer

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van smakelijke recepten en leuke activiteiten van Boer? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.