Kalender van Boer
Oktober 2025
Kinder Kookclub - Herfst
Woensdag 22, 29 oktober
Elk seizoen bieden wij een blok van 6 gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen, waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt.
Open inschrijving: Fermenteren door Bas Toonen
Vrijdag 24 Oktober
Leer fermenteren! Het is leuk, gezond, duurzaam en super lekker. Onder leiding van Bas Toonen gaan jullie drie weckpotten vullen om te fermenteren en wecken, helemaal naar eigen smaak en met zijn tips. Ondertussen kunnen jullie zijn eigen gefermenteerde producten proeven. Je leert de fijne kneepjes en kunt het direct thuis gaan toepassen.
November 2025
Kinder Kookclub - Herfst
Woensdag 22, 29 oktober
Elk seizoen bieden wij een blok van 6 gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen, waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt.
VOL Open inschrijving: Workshop Fingerfood
Vrijdag 7 November
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!
Open inschrijving: Workshop Marokkaans koken
Vrijdag 21 November
Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.
Open inschrijving: Workshop Marokkaans koken
Vrijdag 21 November
Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.
Winterfair
Zaterdag 29 November
Na de succesvolle lentefair dit voorjaar hebben wij besloten ook een winterfair te organiseren. Ook deze keer komen er veel verschillende lokale ondernemers, heerlijke snert, glühwein en nog meer gezelligs.
Januari 2026
Open inschrijving: Alles over brood
Zaterdag 10 Januari
In deze workshop ga je alles leren over brood maken, (biologische) granen, gist en desem. Zodat jij thuis als starter lekker aan de slag kan.
Open inschrijving: Marokkans koken
Zaterdag 24 januari
Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.
Februari 2026
Open inschrijving: Fingerfood
Vrijdag 27 februari
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!
Op de hoogte blijven?
Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van smakelijke recepten en leuke activiteiten van Boer? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.