Maak kennis met het team van Boer

 • Team Boer - Mariëlle

  Team Boer - Mariëlle

  Ik ben Mariëlle, eigenaar van Boer, winkel van het land. In 2015 ben ik met ons teeltbedrijf (sperziebonen) gestopt om me te gaan focussen op onze winkel. En wát een energie krijg ik ervan! Samen met mijn geweldige team doen we er alles aan om het winkelen en koken bij Boer een ware beleving te maken. Mijn droom? Een locatie creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van lekker, lokaal en eerlijk eten. Gezond eten hoeft niet saai te zijn. Verre van... Mijn lievelingsgroenten? Knolselderij; de meest onderschatte knol die er bestaat. Verder kan ik in de zomer enorm genieten van onze puntzakken met kersen. Vooral omdat ze er maar zo kort zijn. 

 • Team Boer - Paul

  Team Boer - Paul

  Ik ben Paul van Overveld, de zoon van Mariëlle. Als ik niet aan het werk ben, houd ik me o.a. graag bezig met (het maken van) muziek, lezen, gamen en op zijn tijd een biertje doen met wat vrienden.
  Af en toe kunnen jullie mij met veel plezier zien werken in de winkel, maar voornamelijk ben ik bezig achter de schermen met o.a. het ophalen en leveren van producten, het onderhouden van de ICT en het plannen en voorbereiden van het werkfruit.
  Mijn groentefavoriet is spruitjes. Vooral als mijn oma ze klaarmaakt! Wie weet delen we ooit het recept van oma wel ;-).
 • Team Boer - Robel

  Team Boer - Robel

  Ik ben Robel en het neefje van Mariëlle. In de nieuwe keuken ben ik vaak te vinden met Chef-Liek en daar zijn we dan onder andere bezig met het maken van soepen, tapas sauzen en maken we de bestellingen voor thuis. Niet geheel toevallig ben ik op dit moment dan ook bezig met een opleiding tot kok. Zo kan ik mooi oefenen in de nieuwe keuken! 
  Ik ben geleidelijk ingestroomd bij Boer met kleine klusjes, bonen inpakken en helpen tijdens de sperziebonenteelt in Frankrijk. Mijn favoriete groentes zijn de aardappelen… maar wel als ze gefrituurd zijn natuurlijk!

 • Team Boer - Angelique

  Team Boer - Angelique

  Ik ben Angelique, door velen ook wel Liek genoemd. Getrouwd met Han en moeder van 2 volwassen kinderen. Bij Boer zorg ik voor het stukje catering voor particulieren en bedrijven. Daarnaast kook én verzin ik wekelijks een soep en de vegetarische maaltijd voor in de winkel. Tegenwoordig draai ik ook vele uren mee in de winkel. Ik ben bij Boer terecht gekomen door Mariëlle zelf. Zij zocht iemand die het stukje catering en de verse soepen binnen Boer op wilde pakken. Dit met een vooruitziende blik op de uitbreiding van de keuken. Zo komt alles weer samen! Mijn groentetoppers zijn spruitjes en knolselderij en de fruittoppers zijn frambozen en mango.

 • Team Boer - Mela

  Team Boer - Mela

  Mijn naam is Mela en ik ben 17 jaar. Ongetwijfeld kennen jullie mij als het soepmeisje van Boer, maar ik doe meer dan dat! Ik ben het nichtje van Mariëlle en werk al enige tijd in de winkel. Het werken begon op zaterdag met het schenken van de soep en inmiddels is dit uitgegroeid tot het helpen van de klanten en het bijvullen van de winkel. Het is een groot voordeel om te werken in een omgeving die bekend is, helemaal wanneer dit de winkel van je tante is. Tijdens mijn pauze drink ik het liefst een kopje koffie met een heerlijke dadel. I love it!

 • Team Boer - Maja

  Team Boer - Maja

  Mijn naam is Maja en ik werk al zo’n 3 jaar bij Boer, winkel van het land. Bij Boer sta ik voor namelijk achter de kassa maar help ook zeker mee met het bijvullen van de groente en het fruit. Mijn beste vriendin is Mela en dankzij haar ben ik terecht gekomen bij Boer. Ik ben Mela nog steeds heel erg dankbaar dat ze mij een keertje meegenomen heeft. Ik had niet verwacht het zo leuk te vinden bij Boer. Ik word altijd gelukkig als we weer boontjes hebben, want dat blijft toch mijn favoriet. Je kunt mij ook echt wakker maken voor een tros druiven. Tot snel in onze winkel!

 • Team Boer - Sanne

  Team Boer - Sanne

  Hoi, ik ben Sanne. Opgegroeid in Roosendaal, maar nu woonachtig in Breda. Ik werk vooral in de winkel waar ik klanten help met de bestellingen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het assortiment en de inkoop van alle niet-verse producten, zoals biertjes, chips, olijfolie en kruiden. Ik heb een enorme liefde voor eten, koken, lokale ondernemers en verse producten. Eigenlijk alles wat Boer is! Hier kan ik ook mijn ei kwijt qua plannen en organiseren. Ik heb mijn plek gevonden! Ik maak het liefst salade, omdat ik hier alle groenten zowel warm als koud in kan verwerken. Tot ziens in onze winkel!

 • Team Boer - Marga

  Team Boer - Marga

  Mijn naam is Marga Bastianen. Bij Boer ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Al ruim 40 jaar werk ik bij Van Land naar Klant met cijfertjes en nog steeds blijven deze cijfertjes me uitdagen. Ik ben daarom ook de boekhouding bij Boer gaan doen, omdat ik cijfertjes zo leuk vind en omdat het een fantastisch gezellig team is. Mijn favoriete groente is de witlof en als fruit zijn de appels bij mij favoriet. Tot snel in onze winkel!