Catering op locatie

Catering van Boer bij jou op locatie

Heb je wat te vieren, of organiseer je een evenement? Maak er een feestje van met heerlijke hapjes, gerechtjes en drankjes bereid van verse streekproducten. Verwen je gasten of collega’s bijvoorbeeld eens met soep, quesadilla’s, smoothies, salades, vers geperste sapjes, belegde broodjes of stamppot. Dat zijn nog eens lekkere smaakmakers!

Break voor vergaderingen

En wat dacht je van een welkome onderbreking van een vergadering of training voor een heerlijke kop verse soep, belegde broodjes of bijvoorbeeld een stamppot? Dat doen we ook!

Festivalsfeer met onze foodtruck

Met onze Boerbus creëren we in een mum van tijd een leuke festivalsfeer voor je bedrijf, vereniging of bij je thuis. Wanneer we stroom hebben, is onze kleine vintage foodtruck binnen 15 minuten operationeel en staan wij klaar om gezonde, lekkere snacks uit te serveren.

Mobiele Boerbarretjes

Gegarandeerd gezellig wordt het ook met onze mobiele Boerbarretjes. Achter deze kraampjes maken wij ter plekke de meest verrukkelijke hapjes klaar tijdens je feest of evenement.

Boer - soepie voor mijn groepie

Er gaat niets boven verse soep. En het wordt helemáál speciaal als die op jouw locatie vanuit onze Boerbus of Boerbarretjes wordt geserveerd (50 tot 500 personen).

Catering van Boer

De mogelijkheden voor smaakvolle catering met een gezonde twist zijn eindeloos. Vertel ons vooral wat je voor ogen hebt, want we gaan geen uitdaging uit de weg!

Boxen van Boer

Contact met Boer

Heb je een vraag of verbetersuggestie? Aarzel niet en neem contact met ons op. We horen graag van je en denken natuurlijk mee over een passende oplossing.