Koken met Boer

Koken met Boer, In de keuken van Boer, Boer winkel van het land, Workshop

Wat is er leuker dan samen koken!

Boer gaat samen met je koken in onze keuken. Het hele jaar door gaan we aan de slag met het maken van basisgerechten. Denk hierbij aan het maken van soepen, sauzen, inmaken van groenten en fruit, stoven en bakken.

Elke maand maken we een ander gerecht dat helemaal past bij die specifieke maand, uiteraard met de bijbehorende groenten en fruit uit het seizoen. Na afloop neem je het gerecht en het recept lekker mee naar huis!

Wanneer:
maandelijks op zaterdagmiddag

Tijden:
van 13.30 tot 15.30 uur

Prijs:
€ 29,95 p.p. (alle workshops zijn los te boeken)

Data in 2023:
11 februari - erwtensoep; 4 maart - vegetarisch; 15 april - tomaten; 13 mei - Moederdagontbijt; 17 juni - asperges; 15 juli - groenten barbecue; 12 augustus - jam; 9 september - courgette; 7 oktober - pompoen; 18 november - zuurkool; 9 december - proefkoken Kerst

Boer schept op

Boer schept op

Geen zin om te koken? Eet gezellig mee!

Heb je geen zin en/of tijd om te koken en wil je wel een gezonde maaltijd eten? Vind je het leuk om buiten de deur te eten of lijkt het je gezellig om met anderen te eten? Schuif dan bij ons aan tafel!

Eén keer per maand schept Boer op. Wij koken een gezonde en verse maaltijd voor je en jij bent van harte welkom om aan te schuiven in onze horecaspot. De maaltijd bestaat uit twee gangen, maar wat we precies maken, is altijd een verrassing. Het is ook mogelijk om de maaltijd af te halen.

We gooien liever niets weg en willen daarom graag weten hoeveel we klaar mogen maken. Meld je daarom vooraf aan, dan reserveren wij een plaatsje voor je. Toch verhinderd? Laat het ons op tijd weten.

Wanneer:
maandelijks op dinsdagavond

Tijden:
tussen 17.00 tot 18.30 uur (afhalen tussen 17.00 en 19.00 uur)

Prijs:
€ 19,50 p.p.

Data in 2023: 
14 februari, 21 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december

kinderfeestje 1

Kookworkshop met je eigen groep?

Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.