Kalender van Boer

December 2024

Limoncello maken voor Team Bart & Tijn - Serious Request

Dinsdag 3 december van 19.00 -21:00 uur | aanmelden

Bart (15) en Tijn (14) zijn op jonge leeftijd getroffen door een metabole zieke. Één van de acties van Bart en Tijn is een workshop Limoncello maken in de keuken van Boer. de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Team Bart en Tijn. 

Kinderkookclub Winter - les 5

Woensdag 4 december van 14.30 – 16.30 uur 

Doe mee met de gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen voor kinderen van 7-11 jaar (groep 4-8), waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt. Een losse les volgen kan nog. Bekijk hier alle data

Workshop Sushi maken

Vrijdag 13 december 18:00 - 21:00 | Aanmelden

Bas Toonen neemt je mee in de wereld van fermenteren en inmaken. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen zuurkool en ingemaakte groenten. 

Kinderkookclub Winter - les 6: einddiner

Woensdag 11 december van 14.30 – 17.30 uur 

Alle kennis van de lessen wordt in de praktijk gebracht tijdens het einddiner! Een driegangen menu wordt bereid en daarna samen gegeten. 

Openingstijden Kerst

23 december: 8:30 tot 21:00 uur, ook voor het afhalen van bestellingen. 

24 december: 8:30 tot 17:00 uur, ook voor het afhalen van bestellingen. 

25 december: GESLOTEN

26 december: GESLOTEN

Openingstijden jaarwisseling

31 december: open van 8:30 tot 17:00

1 Januari: GESLOTEN

Januari 2025

Workshop Fermenteren

Vrijdag 10 januari van 18:00 - 21:00 uur | Aanmelden

Onder leiding van Bas Toonen gaan jullie drie weckpotten vullen om te fermenteren en wecken, helemaal naar eigen smaak en met zijn tips. s. Ondertussen kunnen jullie zijn eigen gefermenteerde producten proeven. Je leert de fijne kneepjes en kunt het direct thuis gaan toepassen.

 

Workshop Sushi maken

Vrijdag 17 januari van 18:00 - 21:00 uur | aanmelden

Maak met verse vis, knapperige groenten en perfect gekookte rijst de lekkerste sushi! Je begint met het leren van de kunst van het bereiden van sushi rijst, ontdekt verschillende vullingen en smaken en oefent met het rollen van je sushi. Aan het einde van de workshop geniet je van je eigen gemaakte sushi. 

 

Op de hoogte blijven?

Vriend van Boer

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van smakelijke recepten en leuke activiteiten van Boer? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.