Kalender van Boer
Mei 2025
Workshop Asperge Anders - door Jan Wolfert
Zaterdag 3 mei van 18.00 tot 21.00
Het is een avondvullend programma waarin 4 bereidingen van asperges worden gemaakt op een andere manier dan 'traditioneel'.
Workshop Rabarber - door Carolien Mies
Vrijdag 9 mei van 18.00 tot 21.00
Heb je altijd al willen leren hoe je de veelzijdige rabarber kunt gebruiken in zoete gerechten? Dan is deze workshop iets voor jou! Op 9 mei komt Carolien Mies, onze gepassioneerde rabarberkweker, je alles vertellen over dit bijzondere plantje en de lekkerste recepten die je ermee kunt maken. Reserveer hier je plekje!
Lente Fair - Bij Boer
Zaterdag 10 Mei van 11.00 tot 16.00
Stay tuned....
Kinderkookclub Zomer- Les 1
Woensdag 21 Mei van 14.30 tot 16.30
gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kooklessen voor kinderen van 7-11 jaar (groep 4-8), waarbij de gerechten thuis kunnen worden geproefd, gegeten en nagemaakt.
Workshop - Fingerfood
Vrijdag 23 mei van 18.00 tot 21.00
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle borrelplank! Reserveer hier je plekje.
Kappellekes-fietstocht & motortourtocht
Vrijdag 25 mei
Juni 2025
Midzomerfeest (colsensation)
Zaterdag 21 Juni
Bodemschatten - Culinair eten door Peter Kesseler
Donderdag 19 Juni
Geen workshop maar gewoon lekker aanschuiven en geïnspireerd worden. De avond begint met enkele amuses en daarna serveert Peter Kesseler een 3-gangen menu.
Workshop - Taste the Waste
Vrijdag 27 Juni
Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont. Reserveer hier je plekje.
Workshop - Koken met Groente
Zaterdag 28 juni
Onder begeleiding van privé chef Isabel van The VegTable bereiden we in groepen van 3 a 4 een 3-gangen menu in de sferen van een Italiaanse Midzomer avond en trakteren we onszelf ook nog op een heerlijke typisch Italiaanse amuse.
Bierproeverij - In actie voor de Colsensation
Zondag 29 Juni
Na het succes van vorig jaar geven wij ook dit jaar weer een bijzondere speciaalbierproeverij waarbij 100% van de opbrengst ten goede komt aan kankergerelateerde doelen via de Colsensation. Schrijf je snel in!
Op de hoogte blijven?

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van smakelijke recepten en leuke activiteiten van Boer? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.