Gezonde kookworkshops in de keuken van Boer

Gezond ontbijt

Boer - ontbijtboxen totaal

Lekkere en gezonde gerechtjes laten je ervaren dat je ontbijt ook anders kan. Een gevarieerd assortiment aan warme en koude ontbijtrecepten geven je inspiratie om de dag eens te starten met iets anders.

Samen ga je de keuken in om met verse, lokale ingrediënten een lekker en gezond ontbijt op tafel te zetten. De tafel wordt gedekt om vervolgens ook alle gemaakte gerechten te proeven. Tijdens jullie uitgebreide ontbijt krijg je uitleg over gezonde voeding en tips om thuis aan de slag te gaan.

Na afloop krijg je alle recepten mee naar huis, om alles nog eens rustig na te lezen en ook thuis te proberen natuurlijk.

Duur workshop: 2 tot 2,5 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 09.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8

Gezonde lunch

Boer - lunchbox-boterham 2-min

Lunchen doen we allemaal, maar hoe zorg je voor een voedzame vullende lunch waar je de rest van de dag mee door kan? Lekker, afwisselend, makkelijk mee te nemen én met de juiste voedingsstoffen?

Tijdens deze workshop leer je er alles over. Samen gaan we aan de slag met diverse lunchgerechten om daarna te genieten van een uitgebreide lunch. Deze gevarieerde lunch bestaat uit warme en koude gerechten. Denk bijvoorbeeld aan soep, smoothie, salade, broodoptie of een warm lunchgerecht.

Na afloop krijg je alle recepten mee naar huis, om alles nog eens rustig na te lezen en ook thuis te proberen natuurlijk.

Duur workshop: 2,5 tot 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 11.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8

Borrelplank

Borrelplank van Boer

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle borrelplank!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale producten en lekkere recepten. Naast de welbekende borrelplank klassiekers zoals bruschetta's, gehaktballetjes en pesto maak je ook de wat minder bekende gerechtjes zoals gemarineerde aubergine, mini kaasfondue en gevulde dadels. Een goed gevulde plank met genoeg om te proeven!

Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8

kinderfeestje 1

Kookworkshop met je eigen groep?

Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.