Open inschrijving: Workshop Fingerfood

WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.21.06

Fingerfood

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.

Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijke borrel.

 

Duur workshop: 3 uur

Datum: vrijdag 23 mei 2025

Tijdstip: 18:00 - 21:00

Open inschrijving: Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!

WhatsApp Image 2024-03-27 at 15.58.27

Taste the Waste

Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont.

 

Duur workshop: 3 uur

Datum: Vrijdag 27 juni 

Tijdstip: 18.00 - 21.00

Open inschrijving: Brabantse Bodemschatten

PETER-KEUKEN-MARIADAL

Zomerse “Cuisine Comifau”

Geen workshop maar gewoon lekker aanschuiven en geïnspireerd worden. De avond begint met enkele amuses en daarna serveert Peter Kesseler een 3-gangen menu.

Gastspreker deze avond is Emiel Anssem, Biologische boer in de natuur. Een agrarisch ondernemer van de boerderij Heining & Hoef. Niet alleen het rundvlees komt daar vandaan, maar ook onze Huttentut-olie.

 

Datum: donderdag 19 juni 2025

Prijs: € 52,50 inclusief een welkomstdrankje

Tijd: 18.30 - 22.00

Open inschrijving: Koken met Groente

ravioli

 Italiaanse Midzomeravond

Als de zon langzaam zakt over het veld, klinkt het zachte gekneed van pastadeeg in de keuken van BOER. Op deze zwoele zomeravond wanen we ons even in Toscane. Onder begeleiding van privé chef Isabel van The VegTable bereiden we in groepen van 3 a 4 een 3-gangen menu en trakteren we onszelf ook nog op een heerlijke typisch Italiaanse amuse. We maken samen verse pasta – van ravioli tot penne – en spelen met zomerse groenten als tomaat, prei, basilicum en citroen. Alles draait om eenvoud, puurheid en het plezier van samen koken.

Na het harde werken is het tijd voor ontspanning. Denk aan lange tafels buiten op de veranda van het terras van BOER tussen de olijfbomen, verse kruiden op tafel, een goed glas wijn en de geur van de Italiaanse keuken die over tafel waait. La dolce vita, maar dan gewoon in Roosendaal.

Duur workshop: 5 uur

Datum: Zaterdag 28 juni

Tijdstip: 16.00 - 21.00

Koken met het seizoen

WhatsApp Image 2024-10-23 at 13.36.34

Koken met de seizoenen

Kook mee met de tijd van het jaar! Tijdens deze workshop duiken we in het seizoen en maken we verschillende gerechten met de producten van het moment.

Duur workshop: 3 uur

Datum: in overleg

Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten

Deelnemers: minimaal 8

Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!

Ontwerp zonder titel (8)

Taste the Waste

Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont.

Duur workshop: 3 uur

Datum: in overleg

Tijdstip: 18.00 - 21.00

Franse slag

1

Koken met de Franse slag

We zijn (bijna) allemaal wel eens op vakantie geweest in Frankrijk. En wat smaakt het eten dan heerlijk. Wij gaan met jou op reis door de Franse keuken. Venkelsoep, ratatouille, poire Hélène en andere heerlijke gerechten met een Franse slag.

Duur workshop: 3 uur

Datum: in overleg

Deelnemers: minimaal 8

kinderfeestje 1

Kookworkshop met je eigen groep?

Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.