Gezonde kookworkshops in de keuken van Boer
Fermenteren

Fermenteren met Bas
Van azijn tot yoghurt en koffie. Dagelijks gebruiken, eten en drinken we gefermenteerde producten.
Zelf fermenteren is leuk, niet al te moeilijk en ook nog eens reuze gezond. Heb je altijd al zelf een keer zuurkool of andere gefermenteerde groenten willen maken? Je leert van Bas Toonen alles over fermenteren en inmaken en gaat zelf aan de slag.
- Vrijdag 12 januari of vrijdag 23 februari
- 18:00-21:00
- Proeverij en uitleg
- 3 zelf gevulde weckpotten mee naar huis
- Inclusief een welkomstdrankje
- € 57,50
10 Minute Wonders

10 Minute Wonders
Heerlijke gerechten onder de 10 minuten
Ben je een thuiskok, heb je standaard een overvolle agenda of weet je niet eens een ei goed te bakken? Dan is deze workshop de uitkomst voor jou!
In deze workshop leert Bas Toonen je 5 voedzame gerechten maken die ieder binnen de 10 minuten op tafel staat.
De workshop duur 3 uur waarin je 5 gerechten leert maken uit de variërende wereldkeukens, ieder onder de 10 minuten.
Datum: vrijdag 26 januari
Tijdstip: van 18:00-21:00
Prijs: € 57,50
Borrelplank

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle borrelplank!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale producten en lekkere recepten. Naast de welbekende borrelplank klassiekers zoals bruschetta's, gehaktballetjes en pesto maak je ook de wat minder bekende gerechtjes zoals gemarineerde aubergine, mini kaasfondue en gevulde dadels. Een goed gevulde plank met genoeg om te proeven!
Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijke borrel.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8
Gezonde lunch

Lunchen doen we allemaal, maar hoe zorg je voor een voedzame vullende lunch waar je de rest van de dag mee door kan? Lekker, afwisselend, makkelijk mee te nemen én met de juiste voedingsstoffen?
Tijdens deze workshop leer je er alles over. Samen gaan we aan de slag met diverse lunchgerechten om daarna te genieten van een uitgebreide lunch. Deze gevarieerde lunch bestaat uit warme en koude gerechten. Denk bijvoorbeeld aan soep, smoothie, salade, broodoptie of een warm lunchgerecht.
Na afloop krijg je alle recepten mee naar huis, om alles nog eens rustig na te lezen en ook thuis te proberen natuurlijk.
Duur workshop: 2,5 tot 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 11.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8

Kookworkshop met je eigen groep?
Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.