Open inschrijving: Sushi maken door Bas Toonen

Sushi maken
Ben je klaar om je innerlijke sushi-chef te ontdekken? Maak met verse vis, knapperige groenten en perfect gekookte rijst de lekkerste sushi! Je begint met het leren van de kunst van het bereiden van sushi rijst, ontdekt verschillende vullingen en smaken en oefent met het rollen van je sushi. Aan het einde van de workshop geniet je van je eigen gemaakte sushi. Nodig je vrienden uit en maak er een feestje van!
Datum: een nieuwe datum volgt
Duur workshop: 3 uur
Tijdstip: 18:00 - 21:00
Prijs: €57,50
Open inschrijving: Fermenteren door Bas Toonen

Fermenteren
Minder weggooien & langer genieten? Leer fermenteren en inmaken! Het is leuk, gezond, duurzaam en super lekker.
Onder leiding van Bas Toonen gaan jullie drie weckpotten vullen om te fermenteren en wecken, helemaal naar eigen smaak en met zijn tips. Ondertussen kunnen jullie zijn eigen gefermenteerde producten proeven. Je leert de fijne kneepjes en kunt het direct thuis gaan toepassen.
Datum: 24 Oktober
Duur workshop: 3 uur
Tijdstip: 18.00 - 21.00
Prijs: €57,50
Open inschrijving: Workshop Fingerfood

Fingerfood
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.
Datum: vrijdag 7 november
Duur workshop: 3 uur
Tijdstip: 18.00 - 21.00
Prijs: €57,50
Koken met het seizoen

Koken met de seizoenen
Kook mee met de tijd van het jaar! Tijdens deze workshop duiken we in het seizoen en maken we verschillende gerechten met de producten van het moment.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20
Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!

Taste the Waste
Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20
Finger Food Workshop

Fingerfood
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20

Kookworkshop met je eigen groep?
Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.