Open inschrijving: Marokkaans koken door Touria Grandi

Ontwerp zonder titel (92)

Marokkaans koken

Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.

De recepten krijg je mee naar huis inclusief een goodiebag.

 

Datum: zaterdag 24 januari

Duur workshop: 3 uur

Tijdstip: 14:00 - 17:00

Prijs: €75,-

VOL Open inschrijving: Alles over brood door Peter & Peter

Ontwerp zonder titel (94)

Alles over brood 

In deze workshop ga je alles leren over brood maken, (biologische) granen, gist en desem. Zodat jij thuis als starter lekker aan de slag kan.

Uiteraard ga je deze middag ook zelf met de handen in het deeg en word het knapperige brood geproefd.

Peter (molenaar) & Peter (bakker) zorgen voor een gezellige informatieve middag!

Datum: Zaterdag 10 januari

Duur workshop: 3 uur

Tijdstip: 13.00 - 16.00

Prijs: €57,50

Open inschrijving: Workshop Fingerfood Middle East 

image00007

Fingerfood

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.

Datum: vrijdag 27 februari

Duur workshop: 3 uur

Tijdstip: 18.00 - 21.00

Prijs: €57,50

Koken met het seizoen

WhatsApp Image 2024-10-23 at 13.36.34

 Koken met de seizoenen

Kook mee met de tijd van het jaar! Tijdens deze workshop duiken we in het seizoen en maken we verschillende gerechten met de producten van het moment.

Duur workshop: 3 uur

Datum: in overleg

Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten

Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20

Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!

Ontwerp zonder titel (8)

 Taste the Waste

Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont.

Duur workshop: 3 uur

Datum: in overleg

Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20

Finger Food Workshop

WhatsApp Image 2024-10-09 at 14.21.06

Fingerfood

Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.

Duur workshop: 3 uur

Datum: in overleg

Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20

kinderfeestje 1

Kookworkshop met je eigen groep?

Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.