Open inschrijving: Marokkaans koken door Touria Grandi
Marokkaans koken
Touria komt koken in de keuken van BOER! Ze ontvangt je met Marokkaanse thee en lekkernijen. Daarna beleef een unieke avond vol geurige kruiden, gastvrijheid en Arabische cultuur. Gaan jullie samen een 3 gangen diner leren koken en proeven.
De recepten krijg je mee naar huis inclusief een goodiebag.
Datum: zaterdag 24 januari
Duur workshop: 3 uur
Tijdstip: 14:00 - 17:00
Prijs: €75,-
VOL Open inschrijving: Alles over brood door Peter & Peter
Alles over brood
In deze workshop ga je alles leren over brood maken, (biologische) granen, gist en desem. Zodat jij thuis als starter lekker aan de slag kan.
Uiteraard ga je deze middag ook zelf met de handen in het deeg en word het knapperige brood geproefd.
Peter (molenaar) & Peter (bakker) zorgen voor een gezellige informatieve middag!
Datum: Zaterdag 10 januari
Duur workshop: 3 uur
Tijdstip: 13.00 - 16.00
Prijs: €57,50
Open inschrijving: Workshop Fingerfood Middle East
Fingerfood
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.
Datum: vrijdag 27 februari
Duur workshop: 3 uur
Tijdstip: 18.00 - 21.00
Prijs: €57,50
Koken met het seizoen
Koken met de seizoenen
Kook mee met de tijd van het jaar! Tijdens deze workshop duiken we in het seizoen en maken we verschillende gerechten met de producten van het moment.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20
Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!
Taste the Waste
Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20
Finger Food Workshop
Fingerfood
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle plank met kleine gerechtjes!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale seizoens producten.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20
Kookworkshop met je eigen groep?
Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.