Open inschrijving: Fermenteren door Bas Toonen
Fermenteren
Minder weggooien & langer genieten? Leer fermenteren en inmaken! Bas Toonen komt weer een creatieve en zeer gezellige workshop geven en leert je alles wat je moet weten om zelf aan de slag te gaan. Duurzaam, lekker en heel leuk om te doen.
Datum: vrijdag 10 januari 2025
Tijdstip: 18:00 – 21:00 uur
Locatie: Boer, winkel van het land
Open inschrijving: Sushi Maken door Bas Toonen
Sushi maken
Ben je klaar om je innerlijke sushi-chef te ontdekken? Maak met verse vis, knapperige groenten en perfect gekookte rijst de lekkerste sushi! Je begint met het leren van de kunst van het bereiden van sushi rijst, ontdekt verschillende vullingen en smaken en oefent met het rollen van je sushi. Aan het einde van de workshop geniet je van je eigen gemaakte sushi. Nodig je vrienden uit en maak er een feestje van!
Meld je direct aan voor deze unieke workshop want vol = vol!
Datum: 17 januari 2025
Tijdstip: 18:00 – 21:00
Locatie: Boer, winkel van het land
Workshop Borrelplank maken
Borrelplank
Het ziet er altijd zo gezellig uit: een mooie, goed gevulde borrelplank. In plaats van deze te vullen met kant-en-klare producten uit de supermarkt, maak je met een beetje moeite en fantasie zelf een smaakvolle borrelplank!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met verse en veelal lokale producten en lekkere recepten. Naast de welbekende borrelplank klassiekers zoals bruschetta's, gehaktballetjes en pesto maak je ook de wat minder bekende gerechtjes zoals gemarineerde aubergine, mini kaasfondue en gevulde dadels. Een goed gevulde plank met genoeg om te proeven!
Uiteraard sluiten we af met een gezamenlijke borrel.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8
Koken met het seizoen
Koken met de seizoenen
Kook mee met de tijd van het jaar! Tijdens deze workshop duiken we in het seizoen en maken we verschillende gerechten met de producten van het moment.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Tijdstip: advies is rond 17.00 uur te starten
Deelnemers: minimaal 8
Taste the Waste - duurzaame kookworkshop!
Taste the Waste
Hoe gebruik je nu alle delen van jouw groenten op een verrassende en smaakvolle manier, zodat je zo min mogelijk weg hoeft te gooien? Wat kun je allemaal met schillen en restjes? En wat doe je met overrijpe groenten? Wij leren het je tijdens deze unieke, groene workshop! We gaan aan de slag met seizoensproducten en gebruiken alles van kop tot kont.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8
Franse slag
Koken met de Franse slag
We zijn (bijna) allemaal wel eens op vakantie geweest in Frankrijk. En wat smaakt het eten dan heerlijk. Wij gaan met jou op reis door de Franse keuken. Venkelsoep, ratatouille, poire Hélène en andere heerlijke gerechten met een Franse slag.
Duur workshop: 3 uur
Datum: in overleg
Deelnemers: minimaal 8
Kookworkshop met je eigen groep?
Onze keuken is ook te huur voor groepen die lekker samen willen koken of voor een kookworkshop op maat. We denken graag mee over lekkere recepten en verrassende ingrediënten. Neem contact op voor de mogelijkheden.