Het is Groen Seizoen bij Boer!

Maart geeft de start aan de lente en het nieuwe oogstjaar! Om dit te vieren staat heel de maand Maart bij ons in het teken van Groen. We geven deze hele maand heel veel leuke workshops, praktische tips en weetjes over vers koken, duurzaamheid, zero waste en gezondheid in onze winkel en via onze sociale kanalen. Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt!

Week zonder vlees – 4 / 10 maart

We trappen het Groen Seizoen af tijdens de week zonder vlees! Vlees wat vaker laten staan geeft heel veel gezondheidsvoordelen en is beter voor de aarde en het dierenwelzijn. Reden genoeg om dit eens te proberen. En dat hoeft zeker niet saai of smaakloos te zijn!

Wat gaan we doen:
We gaan je helpen met vaker vegetarisch koken door heerlijke maaltijdpakketten in onze winkel te zetten. Via onze socials delen we tips en inspiratie. En doe ook zeker mee aan een van onze workshops:
Workshop Voedzaam Vega!
Workshop Boer Kookt Chili Sin Carne

Groen doen – 11 / 17 maart

De lente staat voor de deur en wij maken je hier helemaal klaar voor! Leer de nieuwe seizoen producten kennen, ga zelf aan de slag met kruiden en zaadjes en maak je omgeving een stukje groener.

Wat gaan we doen:
Wij gaan je inspireren om groene én gezondere keuzes te maken, met het seizoen mee te eten, vers te koken en geven een hele leuke workshop:
Workshop Borrelplank 1001 nacht

FitWeek met RSD Fit! – 18 / 24 maart

Niet enkel is gezond eten thuis belangrijk, ook op de werkvloer gaan we je helpen fitter te worden. Daarom zijn wij Partner van RSD Fit! en staat deze week compleet in het teken van een gezond werkleven.

Wat gaan we doen:
Tijdens deze week toveren we onze winkel om met een Winkel Workout en gaan we je alles leren over een gezonde lunchbox tijdens de workshop:
Workshop Gezonde Lunch

Zero Waste Festival Week – 25 / 31 maart

We bewaren het beste voor het laatste, want de 4e week van maart doen wij mee aan de Zero Waste Week van Zero Waste Nederland! De Zero Waste Week is een meerdaags festival over verspillingsvrij en afvalvrij leven. Dat is niet alleen goed voor onze omgeving, maar ook nog eens beter voor je eigen portemonnee. En het is nog leuk ook! Wij doen mee en bieden een van de vele leuke workshops

Wat gaan we doen:
We geven informatie en tips over afvalvrij winkelen en organiseren in de winkel een maxi ervarings-workshop. Iedereen van het personeel doet mee en we bezetten allemaal een ‘station’. Jij als deelnemer krijgt informatie en ervaring op alle stations, zodat je alles te zien, proberen en proeven krijgt. Wacht niet te lang want vol = vol! Meld je direct aan via Zero Waste Nederland:
Taste the Waste

Nog meer leuks

Naast al die gave workshops hebben we nog veel meer leuks tijdens deze maand. Zo zal ook de kinderkookclub in het teken van seizoensgebonden koken staan, want jong geleerd is oud gedaan! Een lesje mee draaien kan nog, schrijf je kind hier in.

Met je team of vriendengroep een leuke middag in onze keuken beleven? Ook dat kan! De workshops die wij bieden kunnen wij ook voor groepen vanaf 8 personen organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Genoeg te ervaren deze maand dus! We zien je graag bij ons in de winkel.

Groene groetjes,
Team Boer!

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: