kinderKOOKfeestje bij Boer

Naast onze kinderKOOKclub organiseren we ook KOOKfeestjes voor kinderen tot 12 jaar. Heb je zin om op je verjaardag actief bezig te zijn en dan ook nog eens lekker te eten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen met je vriend(inn)en en een beetje hulp van ons maak je een heerlijke maaltijd die je aan het einde van de middag natuurlijk gezellig met zijn allen aan de grote tafel bij ons op eet. En als het mooi weer is kunnen we ook nog buiten onder de fruitbomen gaan zitten.

Samen met ons maak je een volledig menu. En wie jarig is kiest! Natuurlijk wél met verse en gezonde producten. Je kunt zelf een vers soepje maken van groenten die jij lekker vindt. En weet je dat wij ook friet en kipnuggets kunnen maken met je? Maar dan zonder frietpan. Want die vind je in onze keuken niet. En je moet wel zelf de aardappelen schillen en de frieten snijden! Of je maakt er boerenfriet van en eet je ze lekker met schil.

Maar vind je pasta véél lekkerder, of pizza of quiche of couscous…… ? Of misschien wel zuurkoolstamp of wraps. Veel kan… maar wel vers! Dus verse tomatensaus bij de pasta en op je pizza en zuurkool uit het vat. Want we koken niet uit pakjes en zakjes. Bij ons is alles vers!

Ondertussen vertellen we jullie waar de ingrediënten vandaan komen. Misschien iets over de boeren die ze telen. En moeten we even wachten op een gerecht dat in de oven zit, dan doen we een leuke quiz met kruiden en groenten. Eens kijken hoeveel jullie al weten.

Willen jij of je ouder meer informatie over een kinderfeestje bij Boer? Stuur ons dan een email en we nemen contact met je op: info@boerwinkelvanhetland.nl . Je mag natuurlijk ook altijd bellen: 0165-536460 Dan kunnen we samen met jullie bekijken wat jullie wensen zijn.

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: