Aniek’s bloemkoolsoep

In februari heeft er in Roosendaal een ontzettend leuk online evenement plaatsgevonden. Misschien hebben jullie het voorbij zien komen: Heel Roosendaal Kookt! Een online kook-challenge georganiseerd door JOGG Roosendaal. Hierbij werden kinderen 4 weken lang uitgedaagd door middel van opdrachten om hun kookkunsten te laten zien. Het resultaat waren prachtige foto-collages, recepten en filmpjes. Deze werden beoordeeld door een jury bestaande uit lokale restaurants en winkels.

Ook wij mochten meekijken. En wat hebben we genoten van de creacties. het water liep ons soms in de mond. En hoewel het enthousiasme er bij iedereen van af spatte waren er toch een aantal uitschieters.

Deze hebben verschillende prijzen ontvangen die door de verschillende jury-leden beschikbaar zijn gesteld. Zo gaan wij hier binnenkort een kookworkshop organiseren samen met Peter Kesseler voor de jongere winnaars.

Maar we hadden nog een prijs. Verschillende deelnemers hadden zulke lekkere soepen gemaakt dat we daar natuurlijk iets mee moesten doen.

Eén van hen is Aniek Schuller. Zij had werkelijk een heerlijke bloemkoolsoep gemaakt. We hebben Aniek uitgenodigd deze soep bij ons in de keuken te komen maken om hem voor jullie in potten te doen. Afgelopen maandag was het zover en is Aniek na school langs gekomen om samen met Liek in de keuken aan de slag te gaan.

Daarnaast heeft ze voor jullie ook de pakketten gemaakt om de soep thuis te maken.

Alvast nieuwsgierig naar het resultaat?

Bij onze recepten kun je de bloemkoolsoep van Aniek ook terugvinden.

Aniek, hartstikke bedankt! We vonden het supertof om je in onze keuken aan het werk te zien en we hopen dat onze klanten net zo genieten van jouw soep als wij dat doen!

bloemkoolsoep van Aniek
Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: