Vegan met A friend’s kitchen

Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Maar ook met mensen hier uit de buurt die net zo verzot zijn op lekker en gezond eten als wij. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met een vegetarische of vegan leefstijl. Dit doen zij om uiteenlopende redenen. Om ook hier ons steentje aan bij te kunnen dragen hebben wij bijvoorbeeld elke week een vega-tas met daarin een compleet vegetarisch gerecht. Maar we willen meer. Daarom zijn we heel blij dat we in contact zijn gekomen met Isabel die op haar website www.afriendskitchen.nl ons mee neemt in haar veganistische leefstijl. Zij insprireert met een persoonlijk blog maar ook met lekkere recepten.

Isabel gaat ons helpen met haar ervaring en we gaan samen lekkere recepten en pakketten voor jullie samenstellen. Hieronder stelt zij zich even aan jullie voor en vergeet geen kijkje te nemen op haar site.

Hé hallo,

Ik ben Isabel, 27 jaar en momenteel woonachtig in het Bourgondische Breda. Ik ben een enorme fan van koken, en eten, en alles wat daarmee samengaat. Afgelopen oktober ben ik thuis komen te zitten met een burn-out. Onderhand ben ik alweer drie ochtendjes bij mijn huidige werkgever aan het werk en ga ik dit langzaam verder opbouwen. Maar ik heb wel een flinke persoonlijkheidstocht moeten afleggen. In de afgelopen 6 maanden ben ik hard op zoek gegaan naar wie ik nu eigenlijk ben, waar ik voor sta, en naar manieren om mijn energiepeil weer op niveau te krijgen. Zo besloot ik in Januari dit jaar te beginnen met bloggen en het delen van recepten uit mijn eigen keuken, zowel via Instagram en Facebook als via mijn eigen website die ik zelf gebouwd heb.
Ik eet sinds een klein jaartje veganistisch. Dit betekent dat ik niks eet wat van dieren komt. Ik heb voor deze voedingskeuze gekozen voornamelijk vanuit gezondheidsoverwegingen. Daarnaast zocht ik naar een manier om mijn steentje bij te dragen aan een betere en duurzamere wereld. En hoe kan ik dat beter doen dan in de keuken waar ik zo onwijs graag en vaak te vinden ben. Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en de vooroordelen over plantaardige voeding van tafel te vegen. En zo hoop ik dit ook voor jou en voor Boer te kunnen doen.

Jullie gaan dus meer van mij en mijn keuken zien en horen. Maar kun je nu echt niet wachten om meer te weten te komen over mij en wat voor lekkers ik allemaal in de keuken maak, neem dan vooral alvast een kijkje op www.afriendskitchen.nl of op Instagram via @afriendskitchen.Isabel

Tot snel!

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: