Healthyspoon..By Fleur

Jullie zien als het goed is Healthy Spoon regelmatig voorbij komen bij Boer. Fleur maakt elke week gezonde lekkernijen voor bij de koffie en zorgt ook elke 14 dagen voor een leuk, lekker en gezond vegetarisch recept. Waarvan wij dan weer de pakketten maken en in de winkel zetten.

Zaterdag 22 mei willen we Fleur graag wat beter aan jullie voorstellen.

Fleur:

“Intussen ben ik een paar maanden met “Healthyspoon… by Fleur”te vinden bij Boer, winkel van het land met de gezonde tussendoortjes. Maar naast deze heerlijke tussendoortjes staat Healthyspoon voor nog veel meer wat met gezond eten te maken heeft.

Om je daarmee kennis te laten maken kom ik op 22 mei van 11.00 tot 16.00 bij Boer winkel van het land.Je kunt deze dag kennismaken met de begeleiding/coaching die ik met Healthyspoon geef bij het gezonder maken van je eetpatroon.

Het gaat daarbij echt niet altijd om afvallen, maar ook om het hebben van meer energie, jezelf fitter voelen, je weerstand verhogen etc. Soms kunnen een paar simpele tips al een positieve verandering geven. En natuurlijk is er ook wat te proeven.

Healthy Spoon:

Intussen bestaat de naam al een tijdje maar pas sinds dit jaar ben ik er echt actief mee aan de slag gegaan. Voor deze “ Healthyspoon”  tijd werkte ik 20 jaar als docent gezondheidskunde bij het ROC Tilburg en gaf ik zorg&welzijn en kooklessen bij de Norbertus Gertrudis mavo in Roosendaal.

Na 20 jaar onderwijs was het tijd voor iets anders.  Het leuke is dat in Healthyspoon alles samen komt wat ik zo belangrijk en leuk vind. Mensen iets leren over wat je zelf kunt doen om gezond te eten, in de keuken aan de slag gaan en natuurlijk lekker eten. Met koken kun je zoveel kanten op. Denk aan je gezondheid bevorderen – gezellig met mensen aan tafel zitten- je creativiteit ontdekken – je leert door te koken over andere culturen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor mij is elk gerecht een kunstwerk, van losse ingrediënten naar een eindresultaat vol kleur en smaak. En als je dan ook nog de goede keuzes maakt qua ingrediënten die je gebruikt dan wordt ook je gezondheid daar beter van. Daar word je toch blij van!!!

Hopelijk ben je nieuwsgierig geworden en zie ik je 22 mei

bij Boer, winkel van het land

Groetjes Fleur

www.healthyspoon.nl

Wil je weten wat we nog meer op de agenda hebben staan? Neem een kijkje in de keuken

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: