Roze Bunker: stoere siropen

Ik krijg wel eens de vraag hoe ik aan de leuke bij-producten kom die we verkopen. Dan gaat vaak heel toevallig; ik ontmoet iemand, zie een post op Instagram of ik kijk tv.

En eigenlijk kijk ik niet zo heel veel televisie. Als ik eenmaal klaar ben met eten en opruimen ga ik meestal wat ‘rommelen’ of pak mijn ereader. En ‘Binnenste Buiten’ kijk ik eigenlijk al helemaal nooit omdat dat meestal op een tijdstip komt dat we nog volop aan het eten zijn.

Maar soms moeten dingen zo zijn, en stond één van mijn jongens het eten te koken en zat ik even op mijn gemak met een kop thee te zappen. En kwam dus uit op ‘Binnenste Buiten’. En daar zag ik een item over een stel stoere kerels die in een loods siroop aan het maken waren van Magnolia. Hun verhaal sprak me enorm aan. Ze zoeken steeds producten die eigenlijk weggegooid worden of in elk geval niet de handel in gaan en maken daar siroop van.

Aan de ene kant om verspilling van producten tegen te gaan én ook om het transport van frisdranken te verminderen. Frisdrank bestaat voor het grootste deel uit water dus waarom zou je dat thuis niet toevoegen in plaats van daarvoor allerlei grote transportmiddelen te gebruiken.

Omdat ik halverwege het programma was ingevallen en alleen had begrepen dat ze in Culemborg zaten. ik wist ook niet hoe ze precies heetten. Wel dat ze zich ‘fruitslagers’ noemden.

Madame Gember

Ik ben gaan googlen en had ze al snel gevonden. Ik heb een mailtje gestuurd dat ik enorm enthousiast werd van hun verhaal en erg geïnteresseerd was om hun siropen te gaan verkopen. Ik had stiekem al gezien dat ze in West Brabant nog geen verkooppunt hadden.

Lang verhaal kort…. ook hen leek het een leuke samenwerking en dus kun je vanaf heden hun siropen dus bij ons in het assortiment vinden.

Echt superlekkere smaken, toffe flesjes en …. op elk etiket een lekkere cocktail- of mix-tip! Want je hoeft ze natuurlijk niet alleen met water te mengen.

Roze Bunker Vlierbloesem

Neem zeker eens een kijkje op hun site: Rozebunker.nl . Dar vind je ook meer recepten en tips voor hun siropen.

En vanaf vandaag kun je ze behalve in onze winkel ook in de webshop vinden. Even naar beneden scrollen in onze ‘drankenkast’.

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: