Kinderkookclub Boer

Met workshops voor volwassenen kunnen we, door de Coronamaatregelen, helaas nog niet aan de slag maar kinderen tot 12 jaar zijn in onze keuken van harte welkom.

Daarom beginnen we met een kinderkookclub. We staan namelijk te popelen om onze keuken met jullie te delen.

Hou jij ook zo van koken? Vind jij het, net als ons, ook zo gezellig om samen lekker te eten, om te helpen in de keuken en natuurlijk om tussendoor ALLES te proeven? Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud en heb je op woensdag middag geen andere plannen? Kom dan gezellig mee doen met onze kinderkookclub.

Vanaf woensdag 5 mei starten Liek en Sanne met het eerste blok van 6 lessen. We maken elke week een ander gerecht met verschillende groenten en je zult steeds meer leren over het koken. We gaan zelf soep maken en lekkere saus en natuurlijk vergeten we ook de toetjes niet. Aan het einde van de cursus zullen we zelfs een  viergangen diner kunnen maken, dat we dan gezellig samen op gaan eten!

Bovendien vinden we het leuk om je meer te vertellen over de groenten en de boeren uit de buurt waar we onze producten halen. Zo leer je tussendoor veel over groenten en fruit.

Wat we maken, mag je mee naar huis nemen zodat de familie thuis ook mee kan genieten van jouw kookkunsten. Met de recepten die je mee krijgt, kun je de gerechten nog eens maken, helemaal zelf of samen met papa of mama.

Weet je nog niet zeker of het iets voor je is? We starten met een aantal proeflessen zodat je het een keertje kunt proberen.

Meer informatie en de aanmeldingsformulieren vind je in de keuken van onze website.

Heb je meer vragen dan kun je ons natuurlijk altijd even een email sturen: info@boerwinkelvanhetland.nl

We zullen er gezellige, leerzame, smakelijke, gezonde en productieve kookmiddagen van maken!

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: