Kerstpakketten

Feestmaand

De feestmaand komt weer aan. December is traditiegetrouw de maand waarin we elkaar wat meer aandacht geven. Waarin we samen eten, drinken en vieren.

Ook op de werkvloer doen we dit. Met een een kerstborrel, kerstdiner en/of een leuke attentie in de vorm van een kerstpakket of relatiegeschenk.

Boer kan hierin iets voor jullie betekenen. Met onze verse en ambachtelijke, veelal lokale, producten kunnen we leuke op maat gemaakte pakketten voor jullie samenstellen.

kerstpakket boer

Lokale samenwerking

We werken met veel lokale producenten en leveranciers samen en kunnen zo een mooi en uniek pakket samenstellen. Met onder andere, bier van Brouwerij de Toekomst uit Fijnaart, kaas van kaasboerderij van Wezel, nougat van Emmmy, thee uit Zundert, wat zoets, zouts of zuurs uit Breda, verse worst uit Oud Gastel, soeppakketten, appelpunch en gluhwein…….

Open Huis

Om jullie een idee te geven van wat we in huis hebben en wat de mogelijkheden zijn houden we vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober ‘open huis’ bij Boer. We zullen dan een paar voorbeeldpakketten hebben staan maar bekijken graag met jullie wat jullie wensen zijn en wat voor jullie werknemers en/of relaties een passend pakket zou zijn.

Graag ontvangen we jullie op één van de volgende data:

Vrijdag 8 oktober van 17:00-21:00 uur voor onze zakelijke relaties met een hapje en een drankje ( graag aanmelden middels een email naar info@boerwinkelvanhetland.nl

Zaterdag 9 oktober van 10:00-17:00 (aanmelden niet nodig)

DIt is meteen een leuke gelegenheid om onze nieuwe keuken en ontvangstruimte aan jullie te laten zien.

Geplaatst in
Tags:

Deel dit bericht: