Zakelijk

Uw zakelijk fruit! Voor fruit op het werk, een speciale fruitkrat of het zelf samen stellen van een fruitkistje voor op kantoor, bij BOER winkel van land kun je voor alles terecht. Daar waar mogelijk halen wij het fruit bij lokale telers in West-Brabant. Omdat gezond en bewust eten steeds belangrijker wordt in ons menu, willen wij er graag aan bijdragen dat dit ook kan gebeuren onder werktijd.

Daarnaast verzorgen wij graag uw cadeaumanden. Niet alleen attent wanneer er iemand ziek is maar altijd leuk als opkikker of pluim.

Zowel het werkfruit als de cadeaumanden kunnen wij voor u bezorgen. In de regio bezorgen we het zelf. Daarbuiten versturen wij ze met PostNL. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen!

15-of-meer-personen03528-niivstbvi30fp96uqioi9cphnmqa5s14x4vyb8uce0

Werkfruit

We bezorgen het fruit op het werk in een decoratieve kist en ruilen hem wekelijks (of vaker indien gewenst) weer om. Zo staat er steeds een kistje vol vitamines klaar voor uw medewerkers, in de kantine of op kantoor.

fruitmand-groot-25

Fruitcadeau

Relatiegeschenk , eindejaars – of geboorte cadeau. Voor iedere gelegenheid hebben wij een leuke fruitmand. Zo vindt je altijd het geschikte cadeau dat bij uw bedrijf past.

Vergaderkistje

Vergaderkistje

Zie het eens voor je… je hebt een vergadering en een voor een druppelen je medewerkers binnen. In plaats van koffie, snoep en koek serveer je gezonde snacks.

0