Weer een stapje verder….

 In Blog

Het is zo fijn, nu worden er echt sprongen gemaakt. En hoewel we natuurlijk toch wel uitlopen, maar wanneer is dat niet met een verbouwing, vind ik het wel erg gaaf om nu de contouren te gaan zien van Boer 2.0.

Al zo lang loop ik met ideeën rond en heb ik plannen. Ben ik met zoveel mensen aan het sparren en op  zoveel plaatsen  aan het kijken.

En nu worden beetje bij beetje mijn plannen werkelijkheid.

Want hoe tof is het wanneer ineens de kozijnen van de ramen erin komen en je kan zien dat de ruimte zo licht gaat worden! En dan staan de deuren er nog niet eens in.

Ik heb al helemaal beeld, hoe we straks aan het werk zijn en ‘s ochtends vroeg lekker het zonnetje naar binnen schijnt.

Verder zijn de muren van de wc’s ook weggezet. Binnenkort komt de loodgieter alles aansluiten en dan is ook dat geregeld.

Het mooie is dat we heel veel zelf doen en dat de hele familie meewerkt. Ik heb gelukkig een paar handige zonen en ook mijn neven zijn niet voor de poes. En dat was ze nog niet kunnen dat leren ze gewoon. ;).

Mijn schoonzus Monique, helpt me met de inrichting en zonder Rob van de Verfraaiing waren we helemaal nergens.

Het is zo gaaf om hier met zijn allen aan bezig te zijn.

Ook de komende weken gaan we hard door. De kozijnen worden er nu dus in geplaatst. Volgende week worden het plafond en de wanden gespoten en komt de loodgieter. De week erop wordt de vloer gestort en weer een week later komen de buitendeuren.

En dan kunnen we hopelijk beginnen met de inrichting en de aansluiting van alle apparatuur.

En hoewel er nog een berg werk is (de buitenboel moet ook weer aangekleed worden) durf ik toch voorzichtig te dromen van een eerste workshop eind september, begin oktober…..

We gaan een hele leuke herfst tegemoet! Dat weet ik zeker. 🙂

Ik blijf jullie op de hoogte houden!

Recent Posts

Laat een bericht achter

0