Update 7 november

 In Blog

Uitbreiding Boer winkel van het land

Dit keer wil ik graag een tipje van de sluier oplichten over onze plannen. De winkel wordt groter. Het assortiment wordt uitgebreid met (ter plaatse) gesneden groenten  en vers bereidde producten als soepen en sauzen. Er komt dus een keuken bij die we ook gaan gebruiken voor het geven van workshops. Van simpel, ouderwetse rode kool of verse tomatensaus tot meer ingewikkeld, bijvoorbeeld Ottolenghi.

Deze ruimte kunnen we ook gaan gebruiken  voor bijvoorbeeld culinaire kinderfeestjes en vitaliteitsprogramma’s van bedrijven. En er borrelt nog veel meer in mijn hoofd. Als je straks Boer binnenkomt worden al je zintuigen geprikkeld: je  hoort kookgeluiden, je ruikt de  geuren uit de keuken en je kunt lekkere dingen proeven.

Met ons nieuwe concept willen we mensen motiveren en stimuleren om gezond te eten. Niet door het ze kant en klaar voor te schotelen maar door ze te leren hoe ze een gezonde en vooral ook lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten. Genieten moet een hoofdzaak blijven. Wijntje en lokaal biertje erbij mag. Eigenlijk hadden we na het Franse bonenseizoen willen gaan beginnen maar er zijn wat grote opdrachten tussen gekomen, de decembermaand komt eraan en dat gaat niet fijn werken. Dus we gebruiken de komende periode om alles voor te bereiden om dan in januari direct van start te gaan.Ik kan niet wachten….Mariëlle

Recent Posts

Laat een bericht achter

0
plannen