Tunameltwraps met spitskool en appels

 In Appel, Kool, Uien

Dit heb je nodig:

  • 2 rode uien
  • 2 appels (Granny Smith
  • 2 blikjes tonijn op zonnebloemolie
  • 6 el mayonaise
  • 100g gerapste Goudse oude kaas
  • 8 (meergranen)wraps
  • ½ eetl. wittewijnazijn
  • ½ zakje peterselie
  • 400g gesneden spitskool
  • Grillpan

Zo maak je het:

Snipper de uien zeer fijn. Snijd de appels in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ cm (brunoise)


Laat de tonijn uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng de tonijn met de ui, 3 el mayonaise en de helf van de appel. Breng op smaak met peper.


Verdeel de kaas en het tonijn-appelmengsel over de wraps. Vouw de onder- en de bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Gril de wraps in de grillpan 5  min, in delen. Keer halverwege.


Meng ondertussen de rest van de mayonaise met de azijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn en meng met de rest van de appel, de spitskool en de dressing. Serveer de wraps met de salade.

 

Bron: allerhande januari 2018

Recent Posts

Laat een bericht achter

0