fbpx

Roergebakken spinazie met walnoten

 In Spinazie

Dit heb je nodig:

  • 2 tenen knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl rozemarijn
  • 800g wilde spinazie
  • 60g walnoten

Zo maak je het:

Was de wilde spinazie en snijd de stelen eraf.


Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en rozemarijn 2 minuten op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spinazie toe en laat slinken. Blijf goed omscheppen. Breng op smaak met peper en zout.


Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 4 minuten op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.


Schep de spinazie op een lage schaal en verdeel de walnoten erover. Lekker met gebakken vis.

Recent Posts

Laat een bericht achter

0