Portobello-cheese wrap

 In Champignons, Geen categorie

Dit heb je nodig:

  • 200 ml groentenbouilon
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 2 uien, fijngehakt
  • 1 groene paprika, in blokjes
  • 3 portobelollopaddenstoelen in reepjes
  • Versgemalen zwarte peper en zeezout
  • 1 tl worchestersaus
  • 1 el barbecuesaus
  • 1 el appelazijn
  • 4 tortilla’s
  • 2 bollen mozarella

Zo maak je het:

Giet de helft van de groentenbouillon in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Doe de knoflook en ui erbij en bak alles 5 minuten. Voeg de paprika erbij en bak nog eens 5 minuten.


Schep dan alle groenten uit de pan en houd warm. Bak de repen portobello in de pan, blus af met de rest van de bouillon en breng alles op smaak met peper en eventueel een beetje zout. Dan kunnen de uien en paprika terug de pan in. Roer de worchestersaus, barbecuesaus en appelazijn door het mengsel en bak nog 2 minuten mee.


Verdeel de groenten over 4 tortilla’s. Snijd de mozarella in plakken en verdeel ze over de tortilla’s. Rol de tortilla’s o en zet ze nog 5 minuten in een voorverwarmde oven met een bovenwarmte erbij aan op 200 gr zodat de kaas smelt en de tortilla een beetje knapperig wordt.


Snijd ze schuin doormidden en dien op. Lekker met een salade en een bakje rijst.

Recent Posts

Laat een bericht achter

0