fbpx

Pittige gazpacho met watermeloen

 In Komkommer, Rode peper, Tomaat, Watermeloen

Dit heb je nodig:

  • 500 gram watermeloen, pitten verwijderd, in blokjes
  • 500 gram tomaten, in blokjes
  • 1 komkommer, in stukken
  • 2 teentje knoflook, in plakjes
  • 1 rode peper, in plakjes
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • handje verse basilicum
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 150 gram feta, verkruimeld

Zo maak je het:

Mix de watermeloen (houd een paar blokjes apart voor de garnering), tomaten, komkommer, knoflook, rode peper, basilicum, balsamicoazijn, olijfolie en 50 ml water in een blender of keukenmachine tot een gladde soep.


Breng op smaak met zout en peper en laat minimaal 2 uur afkoelen in de koelkast. Serveer de soep in glazen met de overgebleven blokjes watermeloen en strooi er wat feta over.

 

Bron: https://vegetarischeteniseenfeest.wordpress.com

 

Recent Posts

Laat een bericht achter

0