fbpx

Noedels met snijbiet en pijnboompitten

 In Bieten

Dit heb je nodig:

  • 1 bos snijbiet
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 cm gemberwortel
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 300 gram noedels
  • peper + zout
  • 1 eetlepel citroensap
  • 120 gram geraspte Parmezaanse kaas

Zo maak je het:

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan al omschuddend goudbruin en neem ze direct uit de pan.


Verhit de olie in de pan en bak de knoflook en gember hierin zachtjes goudbruin. Voeg de snijbiet en de sojasaus toe en laat het afgedekt zachtjes ongeveer 10 minuten stoven.Kook de noedels in ruim water met een beetje zout gaar.


Breng het snijbietmengsel op smaak met peper, zout en citroensap en schep de noedels er door. Bestrooi het gerecht met de pijnboompitten en geef de kaas er bij aan tafel.

 

Bron: www.landgoedgroenten.nl

 

 

Recent Posts

Laat een bericht achter

0