Nieuwe plannen

 In Blog

Op deze plaats op onze site wil ik jullie op de hoogte gaan houden van onze plannen en de status daarvan. Want plannen hebben we….. heel veel.

Leuke plannen, nieuwe plannen, verrassende plannen en plannen waar ik heel veel energie van krijg. We hebben zin om het eten van groenten, het eten van lokaal product, het samen koken en samen eten, het bewegen, gezond maar zeker ook gezellig leven, te stimuleren en te motiveren. En dat willen we op veel manieren gaan doen.

We gaan uitbreiden, we willen een grotere winkel, we willen meer producten, we willen samen met jullie gaan koken, gaan eten en gaan genieten. Zodra Gijs terug is van de oogst van de sperziebonen in Frankrijk gaan we beginnen. Gelukkig kunnen we al heel veel doen zonder dat jullie daar last van hebben.

Misschien een beetje lawaai af en toe… maar met  wat leven in de brouwerij is niets mis… toch? Naast onze fysieke uitbreidingsplannen hebben we ook veel ideeën over nieuwe producten en activiteiten. Dus hou onze nieuwsbrief en deze pagina in de gaten. De komende tijd ga ik steeds meer tipjes van de sluier oplichten. Wij hebben er in elk geval heel veel zin in.

Recent Posts

Laat een bericht achter

0
kookworkshop