Het gaat snel nu!

 In Blog

Jazeker, het gaat snel nu! Afgelopen week zijn er een hoop mensen aan het werk geweest.

We hebben de elektriciteit verder aangesloten en nu worden de lampen opgehangen. We krijgen in het totaal ongeveer 30 van deze lampen die we in groepen aan kunnen zetten en eventueel dimmen. Het zijn originele industrielampen waar we nu led-lampen in hebben gezet. Ze komen straks ook in de winkel.

 

De tegelzetter is de tegeltjes in de keuken aan het plaatsen. Ik heb ze de afgelopen dagen al veel laten zien. Ik ben er dan ook zó blij mee.

Super de super chique en gezellig. Er komt een mooie houten balk boven. Ik heb er al helemaal beeld bij.

 

We krijgen een natte en een droge hoek. In de droge hoek gaan we koken en bakken en in de natte hoek komt de snijmachine en natuurlijk de afwasmachine te staan.

De toiletten zijn getegeld en gestukt en de loodgieter is bezig alles aan te sluiten.

En ondertussen is ook bijna alle apparatuur binnen. Alleen de snijmachine nog niet maar die komt wanneer hij direct aangesloten kan worden. Maar de stoomoven en kookketel staan al te popelen om gebruikt te gaan worden.

 

 

Als de keuken straks klaar is dan gaan we de winkel uitbreiden. Wellicht zullen we dan wat moeten verplaatsen en zal het allemaal wat improviseren worden maar daar zijn we goed in. Dat weten we.

Er is veel gedaan en er moet nog veel gebeuren maar nu is zowat al het werk wat je niet ziet (riolering, leidingen trekken enz) gedaan en is alles wat er gebeurt meteen weer een hele stap zichtbaar richting de finish.

 

De meubels is Rob van De Verfraaiing aan het maken. En we hebben stiekem al een hoop zaken verzameld die we kunnen gaan gebruiken straks. Want waarom zou je alles nieuw aanschaffen als er nog zoveel moois en bruikbaars is.

Kortom, nog even en dan gaat de tussenwand eruit en kunnen jullie de keuken in volle glorie zien verschijnen. Maar natuurlijk kun je ook nu al stiekem een blik werpen achter de winkel. Nou ja, stiekem… we zijn er reuze trots op en laten het graag zien.

 

Wordt vervolgd…..

 

 

Recent Posts

Laat een bericht achter

0