Hartige courgettecake

 In Courgette

Zo maak je het:

  • 300 gr zelfrijzend bakmeel
  • 100 ml olijfolie
  • 100 ml witte wijn
  • 125 gr feta, in blokjes
  • 100 gr gemengde olijven, zonder pit, uitgelekt!
  • 50 gr pijnboompitten
  • 1 courgette, geraspt (ca. 300 gr)
  • 3 eieren
  • 100 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • zwarte peper uit de molen

Zo maak je het:

Meng alles goed en snel tot een glad beslag en giet het in een goed ingevette cakevorm van 1,5 liter inhoud.


Bak de cake in een voorverwarmde oven op 160 graden ongeveer 1 uur en soms nog 15 minuten langer.


Serveer bij soep of salade of als borrelhap.

 

Bron: Yvette van Boven

Recent Posts

Laat een bericht achter

0