Gevulde omelet met tomaatjes en (geiten)kaas

 In Bosui, Tomaat

Dit heb je nodig:

  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 40 cherrytomaatjes (gehalveerd)
  • 8 bosuitjes (in ringetjes)
  • 8 eieren
  • 4 handjes jonge bladsla of spinazie
  • 200g zachte (geiten)kaas
  • paprika poeder
  • klein bosje platte peterselie
  • Zeezout en zwarte peper

Zo maak je het:

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de helft van de tomaatjes en de helft van de bosui zachtjes 1 min aan.


Kluts de eieren met wat zeezout en peper. Schenk over de tomaatjes en ui in de pan. Roer snel door elkaar en laat daarna met rust. Bak de omelet om en om goudbruin in ca. 3 min.


Beleg de omelet met de sla of spinazie, (geiten-)kaas en de rest van de tomaatjes en bosui.


Bestrooi tot slot met wat paprikapoeder en de peterselie.

Recent Posts

Laat een bericht achter

0