fbpx

Geroosterde groenteschotel

 In Aubergine, Courgette, Radijs, Sjalotjes, Tomaat, Wortel

Dit heb je nodig:

  • 400g bospeen
  • 1 courgette, in dikke plakken
  • 1 aubergine, in dikke plakken
  • 1 rode en 1 groene paprika, zonder zaadjes in dikke repen
  • 6 sjalotten, gepeld en gehalveerd
  • 3 vleestomaten, in parten
  • 1 bosje radijs, in plakjes
  • Enkele takjes tijm
  • Olijfolie
  • 100 ml groentebouillon
  • 1 bruin (vloer)brood

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.


Verwijder het loof van de bospeen. Leg alle groenten en kruiden in een braadslede en besprenkel royaal met olijfolie. Maal er (zee)zout en peper over en schep alles door elkaar. Rooster de groenten 30 – 35 minuten in het midden van de oven.


Giet de bouillon na circa 20 minuten oventijd erbij en schep om. Besprenkel het brood met een beetje water en warm het de laatste 5 minuten mee.


Serveer de groenteschotel met plakken brood.

Recent Posts

Laat een bericht achter

0