Frisse lente minestrone

 In Bleekselderij, Courgette, Erwten, Recepten, Soep, Wortel

Dit heb je nodig:

  • 1l groentebouillon
  • 100g vermicelli of kleine pasta
  • 1 ui
  • 2t knoflook
  • 1 courgette
  • 3 stengels bleekselderij
  • 150g bospeen
  • 150g doperwten
  • 4 takjes peterselie
  • 1 citroen

Zo maak je het klaar:

Snipper de ui en knoflook. Snijd de bospeen, courgette en de bleekselderij in kleine stukjes.


Fruit de ui en de knoflook even aan in een koekenpan en voeg na een paar minuten de bospeen, courgette en bleekselderij toe. Bak een paar minuten aan.


Voeg de bouillon en de pasta toe en breng aan de kook. Kook ongeveer voor een minuut of 15 tot de pasta gaar is. Voeg dan als laatste de doperwten toe.


Breng de soep op smaak met peper, zout, citroenrasp en sap en garneer met verse peterselie

 

Bron: https://miljuschka.nl/

Recent Posts

Laat een bericht achter

0