De keuken krijgt heel voorzichtig vorm….

 In Blog, Geen categorie

Langzaamaan begint de keuken een klein beetje vorm te krijgen.

We hebben alle apparatuur en de werkbanken naar binnen gereden. Zo kunnen we de keuken uit gaan zetten en ervoor zorgen dat we zeker weten dat alle aansluitingen van water en elektriciteit op de juiste plaats terecht komen.

 

 

 

 

 

 

 

De achterwand wordt nu geplaatst en kan hopelijk dan volgende week betegeld worden. Ik ben zó benieuwd hoe de tegels die we hebben uitgekozen er straks op de muur uit gaan zien!

 

Als straks de keuken erin zit gaan we waarschijnlijk de winkel tijdelijk verplaatsen naar achter in de loods en dan kunnen we in de huidige winkel aan de slag. Ook daar moet het één en ander aangepast worden.

 

We doen bijna alles zelf, het gewone werk gaat ook door en de sperziebonen in Frankrijk worden op dit moment geoogst. Het is erg druk en erg spannend allemaal. Gelukkig hebben we een hoop lieve mensen die hard meewerken en meedenken. Die ga ik nog wel een keer in het zonnetje zetten!

Ik heb goede hoop dat we binnen afzienbare tijd  aan de slag kunnen met de keuken Dan kunnen we in elk geval gaan snijden en lekkere dingen voor jullie gaan maken.

En natuurlijk zijn we de workshops ook niet vergeten.

Misschien nog niet optimaal maar in improviseren zijn we altijd wel goed.

Recent Posts

Laat een bericht achter

0