De beentjes van de vloer…..

 In Blog

Het is onderhand wel weer tijd voor een update van de verbouwing.

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat we de afgelopen week de aan- en afvoer van de winkel door de voordeur hebben gedaan en niet, zoals gebruikelijk,  langs achteren.

Dat was omdat we een week lang geen gebruik konden maken van de loods achter de winkel. Er werd een nieuwe vloer gegoten.

video-vloer

De mannen van Cejess  Flooring zijn hard bezig geweest om er een strak vloertje in te leggen. En het resultaat mag er zijn! Een prachtige gegoten vloer, voorzien van een korreltje zodat hij niet te glad is en we geen valpartijen gaan krijgen straks.

 

Op de foto kunnen jullie ook zien dat we het plafond en de achtermuur gespoten hebben.

Verder is de toiletgroep ingebouwd. We krijgen een invalidentoilet en twee normale toiletten. De tegels voor de toiletruimte en de keuken zijn besteld dus daar kunnen we straks ook weer door.

 

 

Momenteel zijn we bezig om het terras aan de achterkant te verhogen zodat jullie straks geen halve meter naar beneden kunnen vallen als je naar buiten loopt. Dat zou ook vervelend zijn. Hier komt straks een gezellig terras zodat we buiten kunnen eten als het lekker weer is maar ook een workshop groentebarbecue of iets dergelijks kunnen geven.

 

Wanneer dat klaar is worden de grote deuren geplaatst! Dat zal ook meteen weer een ander zicht zijn.

Dan is al het grove werk zo goed als klaar en kunnen we de keuken gaan plaatsen, de wand verplaatsen en de winkel aan gaan passen. Het gaat echt nog wel even duren maar we hopen stiekem in oktober wel het één en ander in te gaan plannen.

Zo zijn we al verschillende cursussen aan het voorbereiden.

Hou ons op social media in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niets te hoeven missen!

Liefs, Mariëlle

 

 

Recent Posts

Laat een bericht achter

0