Colsensation wijn

 In Blog

Zoals de meesten intussen weten gaat de Colsensation 2020 niet door. Als gevolg van de Corona-crisis is het niet mogelijk om de Colsensation te houden zoals dat al jaren gebruikelijk is. Met veel samenhorigheid, samen huilen en samen lachen.  Dat lukt zeker geen 1,5 meter van elkaar.

Om de oud-Colgangers toch een beetje Mont Ventoux te geven én om de potentiële Colgangers te laten proeven van wat de Colsensation je kan brengen hebben we samen met Steven Moerkens een leuke actie opgezet.

 

Aan de voet van de Mont Ventoux ligt de biologische wijngaard van Daan en Elvira van Dijkman: Domaine de Marotte Veel deelnemers, vrijwilligers en supporters van de Colsensation zijn al eens gastvrij ontvangen op hun bedrijf. En gedurende de dagen dat wij het vakantiepark bezetten wordt ook in de centrale tent hun wijn geschonken.

Wij hebben een pallet naar Nederland gehaald, Steven heeft een mooi etiket ontworpen met daarop het gedicht dat Fem voor zijn, onlangs overleden, vader Ton heeft gemaakt.

Ton Moerkens was een Doelbewust-mens bij uitstek en bij veel activiteiten van team Doelbewust (Cyclesensation, Colsensation, Roparun) betrokken.

Met deze wijn proosten we met veel warmte op Ton én op al die andere kanjers die we helaas moeten missen.

We hebben deze wijn voor een speciale prijs in kunnen kopen en alle marge die erop zit storten we op deelnemersnummer 48 (Steven Moerkens) af voor Colsensation 2021.

De wijn is te bestellen in onze webshop via deze link 

Maar we vinden het natuurlijk zeker zo gezellig om jullie te verwelkomen in onze winkel!

Recent Posts

Laat een bericht achter

0