Boer op het werk

Boer op het werk

Een gezonde levensstijl daar plukt iedereen de vruchten van. We zijn er best een beetje trots op dat wij het mede mogelijk maken dat steeds meer bedrijven en organisaties in de regio overschakelen op gezond en vers. In de kantine, tijdens een vergadering, bij speciale gelegenheden, én als tussendoortje.

De bestelbus van Boer

Je bent onze bestelbussen vast al eens ergens tegengekomen. Daarmee leveren we ook fruit voor op het werk. Zo maken we lekker maar gezond eten als onderdeel van je bedrijfsfilosofie heel toegankelijk. Appeltje - eitje eigenlijk.

Catering op locatie

En wat dacht je van een welkome onderbreking van een vergadering of training voor een heerlijke kop verse soep, belegde broodjes of bijvoorbeeld een stamppot? Dat doen we ook! En wil je echt eens wat anders? Dan komen we met onze vintage Boerbus of mobiele Boerbarretjes naar je toe.

Lokale telers

Niet geheel onbelangrijk; ons fruit en alle andere ingrediënten komen natuurlijk zoveel mogelijk van lokale telers uit West-Brabant.

Werkfruit | Boer winkel van het land

Arbeidsvitaminen voor kantine of kantoor in een fraai fruitkrat, dat wekelijks (of vaker) wordt ververst.
Online besteld, aan de deur afgeleverd.

Meer vitaliteit op de werkvloer?

Boxen van Boer

Samen met je netwerkgroep, team of relaties ontbijten, lunchen of borrelen? Bekijk de Boxen van Boer en maak het jezelf gemakkelijk. We bezorgen het op locatie!

Soepie voor je groepie

Contact met Boer

Heb je een vraag of verbetersuggestie? Aarzel niet en neem contact met ons op. We horen graag van je en denken natuurlijk mee over een passende oplossing.