Bloemkooltosti

 In Bloemkool, Recepten

Dit heb je nodig:

  • 1 grote bloemkool, in roosjes gesneden
  • 2 ei
  • 1el ras el hanout
  • 200g geitenkaas
  • Paprika poeder en/of gedroogde kruiden naar smaak

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 185 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Maal de bloemkoolroosjes in de keuken machine tot een fijne massa.


Voeg de eieren, indien gewenst de kruiden en 100 gram geitenkaas toe en maal tot een homogene massa.


Schep op de bakplaat twee bergjes bloemkoolmassa. Vorm er twee gelijke vierkante stukken mee. Bak de plakken 20-25 minuten op 185 °C.


Haal de bakplaat uit de oven en beleg een plak met de resterende kaas. Pak met een spatel voorzichtig de andere plak op en leg op de belegde plak. Strooi er wat bieslook overheen.


Bak opnieuw 20-25 minuten op 185 °C, blijf wel steeds even controleren. Heerlijk met een kop soep on the side !

Recent Posts

Laat een bericht achter

0